MALATYA / BATTALGAZİ - HASAN VAROL 2. İLKOKULU

Nis

2024-2025 Eğitim - Öğretim yılında öğrencilerimizn giyeceği kıyafetlerin yeni tasarımı yapılmış ve kullanıma sunulmuştur.

Nis

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK tarafından çocuklara armağan edilen “ 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı”  okulumuzda öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizin katılımıyla coşkuyla kutlandı. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyor, Ülkemizin geleceği çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutluyoruz.

Nis

Mart ayında ana sınıflarımızın katılımı ile konferans salonumuzda İstiklal Marşının kabulü ve Çanakkale Deniz Zaferi ile ilgili etkinlik düzenlendi. Etkinliğe çok sayıda veli, öğretmen ve öğrencilerimiz katılım sağladı.

Mrt

Mahalle muhtarımız 3/C sınıfını ziyaret edip yerel yönetimler hakında bilgi verdi. Öğrencilerimiz ile mahallemiz hakkında konuştu.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferinin 109. yılı okulumuzda çeşitli etkinliklerle coşku içinde kutlandı. Okulumuz öğretmen ve öğrencilerimizin ortaklaşa hazırlamış oldukları anma programı tüm öğrencilerimizin katılımı ile izlendi.

Mrt

Okulumuz da 01/07 Mart deprem haftası nedeniyle tahliye tahliye tatbikatı yapıldı.Tüm öğrencilerirmiz verilen eğitimler  sonunda, okulun tahliyesi planlı bir şekilde gerçekleştirildi.

Şbt

Battalgazi belediyesi tarafından okulumuz 3 ve 4 sınıflarına çevremizin korunması ve geri dönüşüm konulu semiiner düzenlendi. Seminere öğrencilerimizin yoğun ilgi gösterdiler.Battalgazi belediyemize geri dönüşüme göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı teşekür ederiz.

Ock

Okulumuz 1,2,3 ve 4'cü sınıf öğrencilerimizin katılımı ile okulumuz konferans salonun da sinema günü etkinliği gerçekleştirildi. Öğrencilerimizin mutlulukları etkinlik boyunca devam etmiştir.

Ock

İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Personeli tarafından, okulumuz üçüncü ve dördüncü sınıflarına Trafik Kuralları konulu seminer verildi. Seminere Öğrencilerimiz yoğun ilgi gösterdi.

Ara

3/C Sınıfımızın yerli malı haftası nedeniğle düzenlemiş oldukları etkinlikten dolayı tebrik ederiz. Bu etkinliğe katkı sunan öğrencilerimizi,velilerimizi ve sınıf öğretmenimiz Melek ŞİMŞEK 'katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Ara

2023 Yılı Yerli Malı Haftası okulumuzda coşku ile kutlanmaktadır . Öğrenci ve öğretmenlerimize katkılarından dolayı teşekür ederiz.